Webinari

images 11 Web

 

 Nove usluge i metode treninga – Webinar(i)

Ovaj novi model obuke, koji već preuzima primat u obuci odraslih širom sveta, omogućuje Vam da sa manjim troškovima i na Vama prilagodljiviji način, steknete potrebno znanja i nove informacije. Iskoristili smo najsavremenija Internet i Cloud rešanja da pripremimo pravu novost za Vas.

images Web 1Ne morate na napuštate svoje radno mesto ili mesto stanovanja, uz značajne uštede u troškovima (ceni kurseva po kandidatu, troškovima puta I odsustva sa polsa), dobijate obuku koju želite.Potreban Vam je Internet i računar sa Video kamerom i u zakazano vreme imaćete mogućnost da zajedno sa ostalim učesnicima gledate, slušate, učestvujete u vežbanjima i razmenjujete iskustva. Nisi Vam potrebne posebne ili dopunske aplikacije, samo treba da pratite instrukcije i linkove koja Vam budemo dostavljali pri potvrđivanju vaših prijava.

Ove naše obuke možete posmatrati pojedinačno na svojim računarima, ili grupno preko video projektora, u zavisnosti od broja učesnika i vaših potreba.

Pripremili smo više grupa ovih obuka: 

  1.      Promotivne Webinare, u trajanju od 30 minuta, koji će biti besplatni.
  2.      Komercijalne Webinare, u trajanju od 2 h, koji imaju zadatak da Vas uvedu u oblast i daju osnovne i dovoljne infromacije da razumete temu i steknete informacije šta i kako dalje.
  3.      Komercijalni Webinari, u trajanju od 3 h, sa zadatkom detaljnog upoznavanja i vežbanja o temi od interesa.
  4.      Komercijalne Webinare, sa više dnevnim trajanjem, organizovanim i podeljenim u module-tematske oblasti i vežbanja i radionice.
  5.      "One to one"- Webinari jedan na jedan, gde imate mogućnosti sa pojedinačno učestvujete u Webinaru ili potrebnoj obuci prema vašim specifičnim potrebama, ili ličnim ili vaše organizacije. 

images Web 2

Prijavite se! Pitajte! Ove usluge će sigurno olakšati Vaš dalji rad I razvoj na unapređenju Vašim orgnaizacija ili vas Lično.

Ovde se možete i prijaviti i za poslednji  najavljeni Webinar. Prijava!

 

 

 

Kontakt