Home
Događaji
Okrugli sto
Gosti
Znanje na poklon
Literatura
Primeri iz prakse
Video biblioteka
Tehnike i alati
Blog
Prijava
Pretraži
UPRAVLJANJE BEZBEDNOŠĆU U PROCESIMA PROIZVODNJE HRANE
Knjiga
autora Dr Radomir M. Radovanović, Dr Andreja N. Rajković, Beograd 2009.
Powered by ITS
Linkovi
Home
Događaji
Okrugli sto
Gosti
Literatura
Primeri iz prakse
Video Biblioteka
Tehnike i alati
Blog
Prijava
Vesti
Nedelja Kvaliteta Srbije 2023
29 Mart 2023
Svetski dan kvaliteta Novembar 2022
28 Mart 2023
Okrugli sto -vebinar Novi ISO IEC 27001
15 Mart 2023
Kontakt
Home
Događaji
Okrugli sto
Gosti
Znanje na poklon
Literatura
Primeri iz prakse
Video biblioteka
Tehnike i alati
Blog
Prijava
Powered by ITS